Overzicht van producten van het merk Altitude

Sinds enkele jaren worden de scheepsinstrumenten van Altitude geproduceerd door het Deense Delite. Bij watersportgroothandel Haveco vind u dan ook verschillende Altitude scheepsinstrumenten. De productreeks van Altitude bestaat uit zowel messing als verchroomd messing quartz klokken, barometers en comfortmeters. Leverbaar in verschillende afmetingen zijn deze uiterst goed betaalbare instrumenten bereikbaar voor iedereen die houdt van fraaie vormgeving en ruime keuze uit diverse wijzerplaten.

Altitude en Barostar zijn begonnen als twee bedrijven in dezelfde stad Morteau, in Franch-Comté. Dit was in die tijd ook wel de toonaangevende regio in Frankrijk voor de micro-technologie.
De geschiedenis van Barostar begint met het ontwerpen van een horloge in 1939. Altitude is echter wat later opgericht, in 1955. Beide fabrieken ontwikkelden destijds hun unieke barometer bewegingen: Barostar in de jaren 1950 en Altitude tijdens de jaren ‘60. In het speciaal de MECA barometer beweging, welke wordt ontwikkeld door Altitude in de jaren ‘70. Het horloge-bedrijf stopt in 1980 en Barostar ontwikkelt hierna diverse meteorologische instrumenten. In 1994 neemt Barostar het bedrijf Panchet à Paris over. Altitude neemt achtereenvolgend VION in 1992, Barostar in 1999 en het Duitse Schatz 1881 over in het jaar 2000.
Vanaf 2012 heeft het bedrijf Delite het prachtige merk Schatz 1881 ook overgenomen, en aansluitend heeft Delite het merk Altitude aangekocht in het jaar 2013.
Hedendaags worden nu nog steeds de prachtige scheepsklokken, barometers, behuizingen, uurwerken en andere producties van Delite, Schatz 1881, Altitude, VION en Barostar geproduceerd in Måløv, Denemarken. 

Lees minder
Scheepsinstrumenten

Altitude Barometer - Messing - 150 mm

Altitude
866 B
Een prachtige barometer van glanzend messing met een duidelijk leesbare wijzerplaat. De wijzerplaat is open, waardoor het binnenwerk te zien is. Van het merk Altitude gemaakt door Delite. Inclusief 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 150mm - diepte 42mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Barometer - Messing - 224 mm

Altitude
880 B
Een prachtige en prominente barometer met een dichte, maar elegante wijzerplaat. Een glanzend uiterlijk door de gepolijste messing behuizing. Behoort tot het merk Altitude gemaakt door Delite. 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 224 mm - diepte 50 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Barometer - Messing - Engels - 127 mm

Altitude
858 B UK
Een Engelse barometer van Altitude. Met zijn open wijzerplaat is het een lust voor het oog, omdat het binnenwerk goed te zien is. Beschikt over een sterke en mooie messing buitenkant. Gemaakt door Delite. 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 127 mm - diepte 30 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Barometer - Messing - Engels - 71 mm

Altitude
838 B UK
Een mooie en compacte Engelse barometer van Altitude. Beschikt over een messing behuizing en stevig transparant glas, zodat hij goed is af te lezen. Geproduceerd door Delite en heeft 3 jaar garantie na aankoopdatum. Afmetingen: Ø 71 mm - diepte 29 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Barometer - Messing - Engels - 97 mm

Altitude
848 B UK
Een prachtige Engelse scheepsbarometer met een open wijzerplaat. Door de gaten in de messing behuizing is de barometer eenvoudig op te hangen in de boot. Geproduceerd door Delite en heeft 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 95 mm - diepte 40 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Een Engelse barometer van hoge kwaliteit. De behuizing is gemaakt van 0,8 mm dik messing en eenvoudig te bevestigen. De barometer is van het merk Altitude en ontwikkeld door Delite. 3 jaar garantie na aankoopdatum. Afmetingen: Ø 125 mm - diepte 50 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Barometer - Messing - Engels - Front Loaded - 95 mm

Altitude
842 B UK
De Altitude barometer met Engelse uitvoering is een prachtig artikel gemaakt door Delite. De messing behuizing en het gepolijste acryl glas vormen een mooi geheel. Door de front loaded uitvoering is de barometer eenvoudig te openen. Afmetingen: Ø 95 mm - diepte 40 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
De Altitude barometer van verchroomd messing heeft een witte wijzerplaat in Engelse uitvoering. Eenvoudig op te hangen en is eenvoudig open te maken. Goed te combineren met de klok uit deze serie. Ontwikkeld door Delite en 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 95 mm - diepte 40 mm Materiaal: verchroomd messing, acryl glas (pmma)
Dit prachtige instrument van Altitude is perfect voor op de boot. De combinatie van barometer, thermometer en hygrometer geeft u de nodige informatie in één klok. Ontwikkeld door Delite en maar liefst 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 150 mm - diepte 42 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Een handig en zeer verfijnd trio in één klok van Altitude. De Barometer, Thermometer en Hygrometer zitten in een mooie behuizing van glanzend messing. Gemaakt door Delite en u krijgt 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 224 mm - diepte 50 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Getijdenklok - Messing - 127 mm

Altitude
858 IM UK
De Altitude Getijdenklok heeft een elegant design met een wit/blauwe wijzerplaat. De messing behuizing is eenvoudig te bevestigen door de voorgeboorde gaten. Gemaakt door Delite uit Denemarken en heeft 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 127 mm - diepte 40 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Getijdenklok - Messing - 150 mm

Altitude
866 IM
De Altitude getijdenklok 150 mm beschikt over een prachtige messing behuizing en stevig acryl glas. De wijzerplaat is voorzien van extra print voor meer uitstraling. Ontwikkeld door Delite en heeft 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 150 mm - diepte 42 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Getijdenklok - Messing - 224 mm

Altitude
880 IM
Een grote en luxe ogende Getijdenklok van Altitude. Door de doorsnede van 224 mm en de glanzende messing behuizing, valt deze getijdenklok goed op. Door Delite geproduceerd en tot 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 224 mm - diepte 50 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Getijdenklok - Messing - 97 mm

Altitude
848 IM UK
De Altitude getijdenklok beschikt over een witte, maar duidelijk leesbare wijzerplaat. Gemaakt van 0,8 mm dik messing en acryl glas van hoge kwaliteit. Deze klok is ontwikkeld door Delite en heeft tevens 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 97 mm - diepte 30 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Hygrometer - Messing - 71 mm

Altitude
838 H
Deze compacte Altitude hygrometer is uniek in zijn soort door de prachtige messing behuizing en het stevige acryl glas. Duidelijk leesbaar en makkelijk in gebruik. Gemaakt door Delite en heeft 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 71 mm - diepte 29 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - 127 mm

Altitude
858 C
De Altitude Quartz klok is gemaakt van een sterk 0,8 mm dik messing en stevig acryl glas. Voorzien van een wijzerplaat met Romeinse cijfers. Gemaakt door Delite uit Denemarken en heeft 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 127 mm - diepte 40 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - 150 mm

Altitude
866 C
Een Quartz klok met Romeinse cijfers van hoog kwaliteit messing en helder acryl glas. Gemaakt door Delite en behoort tot het merk Altitude. Tevens krijgt u 3 jaar garantie na de aankoopdatum. Afmetingen: Ø 150 mm - diepte 42 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - 71 mm

Altitude
838 C
Een compacte maar prachtige Quartz klok van Altitude. Gemaakt van 0,8 mm dik messing en acryl glas van hoge kwaliteit. Ontwikkeld door Delite en heeft 3 jaar garantie na aankoopdatum. Afmetingen: Ø 71 mm - diepte 29 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - 97 mm

Altitude
848 C
Een elegante Quartz klok van Altitude met een verfijnde wijzerplaat. Beschikt over een glanzende messing behuizing en helder acryl glas. Gemaakt door Delite uit Denemarken en heeft 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 97 mm - diepte 30 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Messing Altitude quartz klok met Romeinse cijfers en een alarm functie. Het hoogwaardige messing is 0,8 mm dik en de klok is gemakkelijk toegankelijk door het front loaded systeem. Echt een plaatje om in uw boot of schip op te hangen aan de wand! Deze collectie is tevens uit te breiden met nog meer instrumenten. Afmetingen: Ø 95 mm - diepte 40 mm...
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - Front Loaded - 125 mm

Altitude
852 C
De Altitude quartz klok heeft een messing behuizing en is voorzien van acryl glas. Door het front loaded systeem is de klok eenvoudig te verzetten. Gemaakt door Delite en beschikt over 3 jaar garantie. Afmetingen: Ø 125 mm - diepte 50 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - Front Loaded - 95 mm

Altitude
842 C
Een prachtige messing quartz klok van de makers van Altitude. De Romeinse cijfers dragen bij aan het mooie uiterlijk. Deze quartz klok heeft het front-loaded systeem wat inhoud dat u de achterzijde van de klok op de wand monteert en de voorzijde dan altijd los kan halen. Afmetingen: Ø 95 mm - diepte 40 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Scheepsinstrumenten

Altitude Quartz Klok - Messing - Romeins - 224 mm

Altitude
880 C
Een elegante klok van Altitude met Romeins witte wijzerplaat en quartz- uurwerk. Een behuizing van 0,8 mm dik messing en bescherming van acryl glas. Voorzien van een garantie van 3 jaar. Afmetingen: Ø 224 mm - diepte 50 mm Materiaal: messing, acryl glas (pmma)
Haveco B.V. maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we uw ervaringen op de website kunnen verbeteren.
Als u de cookies accepteert en onze website gebruikt gaat u automatisch akkoord met onze privacy policy en het gebruik van cookies.