Yachtiflex

  Yachtiflex

Yachtiflex betekent...
Een uitgeslapen oplossing voor een uitgeslapen nachtrust!

Comfort!
Lekker slapen en zonder rugklachten uitgerust weer op met de verende lattenbodem van Yachtiflex. Een lattenbodem, bestaande uit onder hoge druk watervast verlijmde en voorgebogen verende beukenhouten latten, bevestigd in unieke flexibele steunen van een hoogwaardige zachte kunststof.

Flexibiliteit!
De Yachtiflex lattenbodems hebben een standaard bedlengte van ca. 2 m en een bedbreedte (de lengte van de latten) van ca. 90cm De latten kunnen eenvoudig worden ingekort waardoor elke gewenste kooivorm kan worden gerealiseerd. Bovendien kan de lattenbodem aan het gewicht of lengte van de slaper worden aangepast.

Toegankelijkheid!
Door toepassing van verschillende soorten steunen en bevestigingsmateriaal, kan de lattenbodem geheel of gedeeltelijk worden opgeklapt, waardoor de onderliggende bergruimte te allen tijde goed toegankelijk blijft.

Inmiddels zijn drie systemen beschikbaar. Door deze op uw gemak te bekijken en te vergelijken kan een keuze worden gemaakt voor de lattenbodem die voor uw specifieke toepassing het meest geschikt is.<< Klik hier voor een overzicht van alle Yachtiflex-producten >>